ergokids-logo

ergokids madrac za djecu1

INFO TELEFON:  ZAGREB 01/ 4846 892  RIJEKA  051/ 317 479

MADRAC KOJI RASTE S VAŠIM DJETETOM

Kralježnica je jedna od nabitnijih stvari u dječjem razvoju jer je ona glavni stup zdravlja koji će dijete voditi kroz život.

Nepravilan ili neprilagođen madrac kod djece može blokirati pravilan razvoj kralježnice pa čak potaknuti i određene zdravstvene smetnje.

Upravo zato je Ergoactiv u suradnji s najiskusnijim ortopedima razvio ErgoKids® madrac koji osam sati svake noći svojom savršeno balansiranom gustoćom podloge potiče najzdraviji razvoj kralježnice i kostiju vašeg djeteta.

present_gold_color_T_0


Svakom kupcu ErgoKids madraca poklanjamo Piccolo – prvi i jedini ergonomski jastuk dizajniran za djecu


ErgoKids je rezultat suranje znanosti i ortopeda i riječ o prvom i jedinom madracu na tržištu koji je isključivo namjenjen poticanju zdravog razvoja vašeg djeteta i njegove kralježnice.

Ako je tijekom dana naša kralježnica samo 30 minuta u nepravilnom položaju, često se kasnije javlja osjećaj nelagode, pa čak i bolovi. Zamislite tek kakve posljedice može ostaviti  neprilagođen madrac na dijete koje na njemu u snu provede najmanje 3000 sati godišnje!

ErgoKids madrac koristi monozonski sustav koji tijekom tih 3000 sati godišnje ne dozvoljava da dječja kralježnica dođe u položaj koji može izazvati poremećaje u njenom razvoju.

Dapače, ErgoKids madrac svojim iznimnim ergonomskim, antialergijskim i antibakterijskim svojstvima krevet vašeg djeteta pretvara u zonu kompletnog, dubokog i osvježavajućeg noćnog odmora.

Vaše dijete vrlo brzo raste (i to najviše tijekom noći), a njegova težina povećava se iz mjeseca u mjesec. To znači da bi madrac prilagođen djetetu od 20 kilograma težine, tom istom djetetu mogao stvarati zdravstvene probleme kada ono dosegne težinu od 40 kilograma. To je dvostruko veće opterećenje.

ErgoKids je prvi na tržištu riješio taj problem svojim pametnim dizajnom. Obostrani sustav ErgoKids madraca u potpunosti prati dječji rast i razvoj sve do njegove 14. godine. Jedna strana madraca svojom je gustoćom posebno prilagođena djeci do 35 kilograma, a druga djeci iznad 35 kilograma težine.