Izaberite svoj novi madrac ili podnicu na ekskluzivnim sniženjima.
Posjetite nas i isprobajte vrhunsku udobnost.

SAN SVIBANJSKE NOĆI
sniženja i do -50% !

 

Akcija traje do 31. svibnja i vrijedi za sve vrste plaćanja.

COMPETITION LINE: Regent

Tvojih 31 centimetar slatkog sna Po cijeni i kvaliteti neusporediv u svojoj klasi. Ne morate više lutati po shopping centrima. Regent te zove. Isprobaj ga.

Diplomat Latex

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

Compact HR

Compact HR linija odmak je od standardne ponude džepičastih madraca i osigurava maksimalnu potporu svim djelovima tijela te istovremeno dopušta ergonomsku prilogodbu madraca.

COMPETITION LINE: Sleepmaster

Ovakva cijena za ovakav madrac? To možemo samo mi. Obiđite cijeli grad. Onda obiđite i sve trgovine na periferiji. Ali na kraju svi putevi vode do Sleepmastera.

Consul Latex

Vrhunski latex madrac debljine od čak 19 centimetara pružit će i najzahtjevnijim kupcima osjećaj iznimne udobnosti kroz vrhunske ergonomske karakteristike i pletenine premium kvalitete. Consul garantira dubok, ovježavajuć i neprekinut san.

Naos

Madrac koji pruža najviše po najnižoj cijeni. Naos je proizvod koji pruža vrhunsku ergonomiju već kod početnog modela u Ergoactiv podnudi HR madraca. Savršen spoj kvalitete i pristupačne cijene.

Royal Latex King

Kada je riječ o udobnosti, Royal Latex King je uistinu kralj među madracima. Ergoactiv Royal madrac je također i madrac s najvišom latex jezgrom na tržištu koji će vam ponuditi neusporedivu udobnost na svojih 25 centimetara debljine.

COMPETITION LINE: Micropocket 500

Od feelinga je bolja samo cijena. Klasa viša, cijena niža. Madrac dizajniran za san snova i stvaranje panike među konkurencijom.

Revital Duocell

Savršen sklad udobnosti ergonomskih karakteristika za superioran osjećaj lakoće i opuštenosti uz potporu koja čuva vašu kralježnicu kroz cijelu noć.

Compact Visco

Compact VISCO je garancija trajnosti i udobnosti, savršen spoj materijala koji pruža ergonomsku i maksimalno ugodnu potporu tijelu.

Samuraj

Predstavljamo vam madrac Samuraj, inspiriran istočnjačkom kulturom spavanja na tvrđim podlogama. Našim iskustvom uspjeli smo spojiti želje svih vas koje vole spavati na tvrđoj podlozi s upečatljivom visinom madraca od 26 centimetara.

Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

Hevea 100% Natural Latex

Jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa premium kvalitete i superiornih ergonomskih i higijenskih svojstava. Hevea dolazi s  navlakom od prirodno bojanog pamuka što ga čini jedinstvenim proizvodom u potpunom skladu s prirodom.

Oxygen Trio

Apsolutni vladar kvalitete i udobnosti među madracima od HR pjene. Jedini zbor za sve vas kojima su zdravlje, udobnost i vrhunski noćni san neprocjenjivi.

Alfa Hype

Alfa Hype madrac je tehnološki vrhunac Ergoactiv ponude madraca s memory pjenom. Madrac najviše vrijednosti s najkvalitetnijim dostupnim materijalima.