Izaberite svoj novi madrac ili podnicu na ekskluzivnim sniženjima. Posjetite nas i isprobajte vrhunsku udobnost.

Akcija traje do 30. travnja i vrijedi za sve vrste plaćanja.

Diplomat Latex

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

NOVO U PONUDI: Samuraj

Predstavljamo vam madrac Samuraj, inspiriran istočnjačkom kulturom spavanja na tvrđim podlogama. Našim iskustvom uspjeli smo spojiti želje svih vas koje vole spavati na tvrđoj podlozi s upečatljivom visinom madraca od 26 centimetara.

Compact HR

Compact HR linija odmak je od standardne ponude džepičastih madraca i osigurava maksimalnu potporu svim djelovima tijela te istovremeno dopušta ergonomsku prilogodbu madraca.

NOVO U PONUDI: Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

Royal Latex King

Kada je riječ o udobnosti, Royal Latex King je uistinu kralj među madracima. Ergoactiv Royal madrac je također i madrac s najvišom latex jezgrom na tržištu koji će vam ponuditi neusporedivu udobnost na svojih 25 centimetara debljine.

Oxygen Trio

Apsolutni vladar kvalitete i udobnosti među madracima od HR pjene. Jedini zbor za sve vas kojima su zdravlje, udobnost i vrhunski noćni san neprocjenjivi.

Revital

Visokokvalitetan madrac odličnih ergonomskih karakteristika koje pružaju optimalnu lumbarnu potporu. Visina jezgre od 18 cm zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike te pružiti dodatnu potporu težim osobama.

Quattro

Jedan madrac s čak četiri stupnja udobnosti. Kombinirajte kako vam paše i dovedite do savršenstva osjećaj opuštenosti kad legnete na svoj novi Quattro madrac

Compact Visco

Compact VISCO je garancija trajnosti i udobnosti, savršen spoj materijala koji pruža ergonomsku i maksimalno ugodnu potporu tijelu.

Revital Duocell

Savršen sklad udobnosti ergonomskih karakteristika za superioran osjećaj lakoće i opuštenosti uz potporu koja čuva vašu kralježnicu kroz cijelu noć.

Naos

Madrac koji pruža najviše po najnižoj cijeni. Naos je proizvod koji pruža vrhunsku ergonomiju već kod početnog modela u Ergoactiv podnudi HR madraca. Savršen spoj kvalitete i pristupačne cijene.

Alfa Hype

Alfa Hype madrac je tehnološki vrhunac Ergoactiv ponude madraca s memory pjenom. Madrac najviše vrijednosti s najkvalitetnijim dostupnim materijalima.

Hevea 100% Natural Latex

Jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa premium kvalitete i superiornih ergonomskih i higijenskih svojstava. Hevea dolazi s  navlakom od prirodno bojanog pamuka što ga čini jedinstvenim proizvodom u potpunom skladu s prirodom.

Optimal New

Pozitivne povratne informacije i veliki interes od kupaca potaknuli su nas da Optimal madrac unaprijedimo još boljim materijalima i stvorimo našu NEW liniju.