Izaberite svoj novi madrac ili podnicu na ekskluzivnim sniženjima. Posjetite nas i isprobajte vrhunsku udobnost.

Akcija traje do 31. srpnja i vrijedi za sve vrste plaćanja.

Hrvatski jedinstveni proizvod visoke kvalitete

Konfekcijska ponuda uvoznih ili jeftinih madraca sve više uzima maha na hrvatskom tržištu i iskorištava neinformiranost građana o posljedicama takvih proizvoda na njihovo zdravlje. Upravo zato je Ergoactiv jedinstven na tržištu jer bez imalo zadrške svoje dugogodišnje iskustvo i znanje usmjeravamo na stvaranje vrhunskih hrvatskih madraca superiornih karakteristika u odnosu na većinu ponude na tržištu.

Hevea 100% Natural Latex

Jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa premium kvalitete i superiornih ergonomskih i higijenskih svojstava. Hevea dolazi s  navlakom od prirodno bojanog pamuka što ga čini jedinstvenim proizvodom u potpunom skladu s prirodom.

Revital Duocell (s opcijom podnica Spinea S -50%)

Savršen sklad udobnosti ergonomskih karakteristika za superioran osjećaj lakoće i opuštenosti uz potporu koja čuva vašu kralježnicu kroz cijelu noć.

Compact HR

Compact HR linija odmak je od standardne ponude džepičastih madraca i osigurava maksimalnu potporu svim djelovima tijela te istovremeno dopušta ergonomsku prilogodbu madraca.

Quattro

Jedan madrac s čak četiri stupnja udobnosti. Kombinirajte kako vam paše i dovedite do savršenstva osjećaj opuštenosti kad legnete na svoj novi Quattro madrac

Compact Visco

Compact VISCO je garancija trajnosti i udobnosti, savršen spoj materijala koji pruža ergonomsku i maksimalno ugodnu potporu tijelu.