ErgoKids

Prvi i jedini madrac na europskom tržištu stvaran u suradnji s ortopedima za zdravi razvoj vašeg djeteta i njegove kralježnice

SAZNAJTE VIŠE

Sve što vam treba za savršen san:

vrhunska ponuda visokokvalitetnih jastuka, podnica, nadmadraca i madraca posebno stvorenih za najzdraviji dječji san

PODNICE

Lath Podnica

Fiksna podnica od bukovog furnira s 18 elastičnih bukovih lamela koje osiguravaju potporu i za jednostavnije pjenaste madrace. Prešane lamele tvore luk koji daje optimum prilagodbe, elastičnosti i trajnosti.

Spinea S Podnica -20%

Podnica izrađena od 100% bukovih lamela s fleksibilnim SBS kapama (nosači letvica), prilagođena za višezonske madrace, uz mogućnost individualne prilagodbe zona podnice zonama madraca.

Spinea XXL S Podnica

Posebno prilagođena osobama težim od 130 kilograma. Podnica od 100% bukovih lamela debljine 12mm. Posebno perforirana ramena zona + regulacija tvrdoće u lumbalnoj zoni.

Spinea Motorna Podnica

Podnica izrađena od 100% bukovih lamela s mogućnošću podizanja uzglavlja i uznožja pomoću elektromotora na daljinsko upravljanje. Prilagođena za višezonske madrace.

Spinea GN Podnica

Podnica izrađena od 100% bukovih lamela s mogućnošću ručnog podizanja uzglavlja i uznožja, prilagođena za višezonske madrace uz mogućnost individualne prilagodbe zona podnice zonama madraca.

Spinea ERGO GN Podnica

Podnica izrađena s 28 bukovih lamela s fleksibilnim SBS kapama (nosači letvica), prilagođena za višezonske madrace, uz mogućnost individualne prilagodbe zona podnice zonama madraca.

NADMADRACI

Latex Talalay Nadmadrac

Nadmadrac premium kvalitete s jezgrom od Talalay lateksa. Talalay jezgra osigurava maksimalnu udobnost bez povećanog osjećaja topline. Najbolje od latexa.

JASTUCI

Ergonomic 100% Latex Jastuk

Jastuk od 100% latexa, iznimnih ergonomskih karakteristika koje daju savršeno balansiranu potporu vašoj vratnoj kralježnici. Savršen izbor za sve koji vole mekši jastuk nižeg pofila uz najvišu udobnost.

Jastuk Visco

Jastuk od od memory pjene srednje visoke gustoće, idealnih kvalitetnih i ergonomskih svojstava uz optimalnu težinu s unutrašnjom navlakom od 100% pamuka.

Tradicionalni 100% Latex Jastuk

Jastuk klasičnog oblika s jezgrom od 100% Latex pjene s antialergijaskom, perivom navlakom. Pogodan je za osobe koje se ne mogu priviknuti na ergonomski modelirane jastuke. Latex pjena osigurava prozračnost i svježinu tijekom spavanja.

Jastuk Visco Tradicionalni

Jastuk klasičnog oblika s jezgrom od memory pjene srednje visoke gustoće, idealnih ergonomskih svojstava. Pogodan je za osobe koje se ne mogu priviknuti na ergonomski modelirane jastuke.

Dječji madraci

ErgoKids Dječji Madrac

ErgoKids je rezultat suradnje znanosti i ortopeda. ErgoKids je prvi i jedini madrac na europskom tržištu koji je isključivo namjenjen poticanju zdravog razvoja vašeg djeteta i njegove kralježnice.