Hladna pjena

ErgoKids Dječji Madrac

ErgoKids je rezultat suradnje znanosti i ortopeda. ErgoKids je prvi i jedini madrac na europskom tržištu koji je isključivo namjenjen poticanju zdravog razvoja vašeg djeteta i njegove kralježnice.

Revital

Visokokvalitetan madrac odličnih ergonomskih karakteristika koje pružaju optimalnu lumbarnu potporu. Visina jezgre od 18 cm zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike te pružiti dodatnu potporu težim osobama.

COMPETITION LINE: Sleepmaster

Ovakva cijena za ovakav madrac? To možemo samo mi. Obiđite cijeli grad. Onda obiđite i sve trgovine na periferiji. Ali na kraju svi putevi vode do Sleepmastera.

Naos

Madrac koji pruža najviše po najnižoj cijeni. Naos je proizvod koji pruža vrhunsku ergonomiju već kod početnog modela u Ergoactiv podnudi HR madraca. Savršen spoj kvalitete i pristupačne cijene.

Optimal New

Pozitivne povratne informacije i veliki interes od kupaca potaknuli su nas da Optimal madrac unaprijedimo još boljim materijalima i stvorimo našu NEW liniju.

Madraci koji pružaju najviše po najpovoljnijim cijenama.
Zahvaljujući iznimnim svojstvim HR pjene, iskustvu i inovacijama stručnjaka iz Ergoactiva, ovu liniju madraca karakterizira izrazita elastičnost, otpornost na deformacije (trajnost), odlična prozračnost te visoka prilagodljivost različitim osobinama i zahtjevima kupaca.