• ergoactiv ergo 3 VN krevet
  • ergoactiv ergo 3 krevet

Ergo 3 VN Krevet

Ergo 3 VN je krevet vrhunske izrade dizajniran prema minimalističkom principu ravnih linija.

Puno drvo u kombinaciji s premium završnom obradom, osim vioske kvalitete, daju mu upečtaljivo snažan izgled.

Rezultat je savršen spoj modernog i tradicionalnog.

Poništi
  •  
  •  

Opis

Krevet Ergo 3 VN nastavlja se na Ergoactiv proizvodni program visoko kvalitetnih kreveta od punog drveta. Za razliku od modela ERGO 3, krevet ERGO 3 VN ima povišeno uznožje kreveta tako da prelazi visinu madraca i ostavlja kupcu mogućnost definiranja konačnog izgleda kreveta određivanjem visine, vrste drveta i završne obrade.

Ergo 3 VN zrađen je od širinski-dužinski spajanih ploča punog drveta, tzv. cink spoj. Tehnologija izrade ploča cink spojem omogućava izradu uskih i dugih komada namještaja od punog drveta bez opasnosti od uvijanja koje se inače javlja kod punog drveta. To posebno dolazi do izražaja kod izrade kreveta koji se uglavnom sastoje upravo od takvih elemenata. Kod izrade modela Ergo 3 VN koristimo ploče debljine 40mm što je garancija izuzetne čvrstoće i trajnosti, ali i raskošnog izgleda samog kreveta.

Posebnu pažnju posvetili smo okovima koji su kao i kod modela Ergo 1 i Ergo 2 duplirani, ali istovremeno vrlo jednostavni za montažu. Takav način okivanja garancija je čvrstoće i trajnosti.

Moderno spavanje podrazumijeva madrace s jezgrom od pjene koji funkcioniraju samo uz korištenje adekvatnih podnica. Podnice za madrace izrađene od pjene često prelaze visinu od 8cm. Svi kreveti iz programa Ergo prilagođeni su visinom bočne stranice od 18cm za upotrebu s visokim podnicama za pjenaste madrace.

Posebna pažnja posvečena je završnoj obradi. Krevete ERGO moguće je dobiti s završnom obradom ekološkim uljem s voskom koje drvetu daje prirodan izgled uz dobru zaštitu i lako održavanje. Uljane krevete nije moguće kombinirati s bajcevima, već se rade samo u natur izvedbi.

Kreveti mogu biti lakirani lakom na vodenoj bazi ili kombinirano bajcani i lakirani. Uz šest dostupnih vrsti drveta moguće je napraviti preko trideset različitih dekora.

Materijal: širinski-dužinski spajane ploče punog drveta (cink spoj)

Debljina ploče: 40mm

Vanjske mjere kreveta:

širina: +90mm na nazivnu mjeru kreveta (krevet za madrac 180cm je 189cm)
dužina: +85mm na nazivnu mjeru kreveta (krevet za madrac 200cm je 208,5cm)
visina uzglavlja: 750mm
visina od poda do donejg ruba bočne stranice: 200mm (visinu kreveta možmo napraviti prema želji kupca)
visina bočne stranice: 180mm (omogućava korištenje podnica visine preko 8cm)
Vrste krveta: bukva, hrast, jasen, javor, orah, trešnja

Završna obrada:

ekološko ulje s voskom
lak na bazi vode
bajc + lak na bazi vode (dostupno preko 30 nijansi)
Krevet ERGO 3 VN prati stilski prilagođen program noćnih ormarića i komoda.