Spavanje ima nezamjenjivu ulogu u razvoju dječjeg organizma – upravo nakon ulaska u duboki san u dječjem tijelu započinje period najintenzivnijeg lučenja hormona rasta.

Brojna međunarodna istraživanja provedena od strane liječnika i psihologa pokazala su da gotovo svako treće dijete ne dobiva dovoljno kvalitetnog sna tijekom noćnog odmora.

Spavanje ima nezamjenjivu ulogu u razvoju dječjeg organizma – upravo nakon ulaska u duboki san u dječjem tijelu započinje period najintenzivnijeg lučenja hormona rasta.

Iz tog razloga je velika vijest što je Ergoactiv predstavio Ergokids – prvi madrac u Europi posebno ergonomski napravljen za poticanje pravilnog dječjeg razvoja i rasta.

– Roditelji su konačno dobili proizvod koji podupire zdravi rast kralježnice u djece i to upravo u životnoj dobi u kojoj im je to i najpotrebnije – rekao je prim. dr. Stefan Engelbrecht, jedan od uglednih stručnjaka koji su analizirali ovaj jedinstveni proizvod.

Ivan Karlak, dr. med. spec. ortoped ovaj madrac preporučuje svim roditeljima.

– Ergokids madrac pruža savršenu ergonomsku potporu zdravom rastu dječje kralježnice. To je zaista jedinstven proizvod na tržištu – istaknuo je dr. Ivan Karlak.

Inovativni Ergokids madrac  je posebno ergonomski dizajniran za djecu od 2. do 16. godine života kako bi njihovom tijelu tijekom noći kroz najkvalitetniju potporu omogućio idealne uvjete za nesputani rast.

Pametnim dizajnom obuhvaćeni su svi periodi djetetovog odrastanja. Dvije zone spojene bez korištenja ljepila omogućuju da okretanjem madraca djetetu osigurate idealnu gustoću i tvrdoću podloge posebno prilagođene djeci do 35 i iznad 35 kilograma težine. Sukladno tome, i tvrdoća pjene na obje strane je savršeno izbalansirana na 2,8, odnosno 3,0 kiloPaskala – vrijednostima za djecu do 35 i znad 35 kilograma težine koje preporučuju znanstvene studije.

Višezonski madraci dizajnirani su tako da svaka od tih zona pruža potporu određenom dijelu tijela, međutim, kod dječjeg tijela u razvoju ovakva konstrukcija madraca je zapravo blokirajući faktor. Monozona Ergokids madraca ne samo da eliminira tu mogućnost već upravo savršeno prati razvoj i rast djeteta sve do njegove 16. godine.

Uz veliki izbor visokokvalitetnih navlaka – od organskog pamuka do onih s trenutno najboljim termičkim svojstvima na tržištu – koje blagotvorno djeluju na osjetljivu dječju kožu, Ergokids madrac se može pohvaliti karakteristikama proizvoda vrhunske kvalitete podređenog samo jednom cilju – idealnom noćnom odmoru dječjeg tijela u položaju koji maksimalno potencira rast mladog organizma.

Ergokids – madrac koji raste s vašim djetetom – ekskluzivno je dostupan u zagrebačkom Ergoactiv salonu na adresi Nova Ves 19. Sve detalje o Ergokids madracu možete pogledati ovdje ili naručiti na broj telefona 01/4846 -892 ili putem poruke na e-mail info@ergoactiv.net (dostava za cijelu Hrvatsku).

  •  
  •  
  •  
  •