AKCIJE U TRAVNJU

POPUSTI I DO 40%

Odaberite savršeni madrac, krevet ili cijeli set na ekskluzivnim uskršnjim sniženjima.

AKCIJA: PREMIUM HLADNA PJENA

Oxygen Trio

Apsolutni vladar kvalitete i udobnosti među madracima od HR pjene. Jedini zbor za sve vas kojima su zdravlje, udobnost i vrhunski noćni san neprocjenjivi.

Revital Duocell

Savršen sklad udobnosti ergonomskih karakteristika za superioran osjećaj lakoće i opuštenosti uz potporu koja čuva vašu kralježnicu kroz cijelu noć.

Quattro

Jedan madrac s čak četiri stupnja udobnosti. Kombinirajte kako vam paše i dovedite do savršenstva osjećaj opuštenosti kad legnete na svoj novi Quattro madrac

AKCIJA: PREMIUM MEMORY PJENA

Alfa Hype

Alfa Hype madrac je tehnološki vrhunac Ergoactiv ponude madraca s memori pjenom. Madrac najviše vrijednosti s najkvalitetnijim dostupnim materijalima.

AKCIJA: LATEX MADRACI

Hevea 100% Natural Latex

Jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa premium kvalitete i superiornih ergonomskih i higijenskih svojstava. Hevea dolazi s  navlakom od prirodno bojanog pamuka što ga čini jedinstvenim proizvodom u potpunom skladu s prirodom.

Consul Latex

Vrhunski latex madrac debljine od čak 19 centimetara pružit će i najzahtjevnijim kupcima osjećaj iznimne udobnosti kroz vrhunske ergonomske karakteristike i pletenine premium kvalitete. Consul garantira dubok, ovježavajuć i neprekinut san.

Royal Latex King

Kada je riječ o udobnosti, Royal Latex King je uistinu kralj među madracima. Ergoactiv Royal madrac je također i madrac s najvišom latex jezgrom na tržištu koji će vam ponuditi neusporedivu udobnost na svojih 25 centimetara debljine.

Diplomat Latex

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

POSEBNA COMBO PONUDA: Kupite madrac i nagrađujemo vas popustom na krevete 🙂

Vienna Krevet -30%

Elegantan krevet jednostavnih, snažnih linija i povišenog uzglavlja na kojem madrac bilo koje visine izgleda lijepo i skladno.

Ergo 3 De Luxe SE Krevet -30%

Ergo 3 De Luxe SE, najnovija linija kreveta iz serije Ergo od prvoklasnog bukovog furnira, visoke izdržljivosti i kvalitetne završne obrade.