Izdvajamo iz akcijske ponude...

Diplomat Latex

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

NOVO U PONUDI: Samuraj

Predstavljamo vam madrac Samuraj, inspiriran istočnjačkom kulturom spavanja na tvrđim podlogama. Našim iskustvom uspjeli smo spojiti želje svih vas koje vole spavati na tvrđoj podlozi s upečatljivom visinom madraca od 26 centimetara.

Revital Duocell

Savršen sklad udobnosti ergonomskih karakteristika za superioran osjećaj lakoće i opuštenosti uz potporu koja čuva vašu kralježnicu kroz cijelu noć.

Quattro

Jedan madrac s čak četiri stupnja udobnosti. Kombinirajte kako vam paše i dovedite do savršenstva osjećaj opuštenosti kad legnete na svoj novi Quattro madrac

Compact Visco

Compact VISCO je garancija trajnosti i udobnosti, savršen spoj materijala koji pruža ergonomsku i maksimalno ugodnu potporu tijelu.

NOVO U PONUDI: Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

Competition Line

Mijenjamo pravila igre
SAZNAJ VIŠE

OUTLET PONUDA

Iskoristite popuste na odabrane artikle i do 70%