Ergo3 De Luxe Krevet -10%

Vrhunska vještina dizajna i kreacije od punog hrvatskog drveta u svom punom sjaju. Krevet koji je stvoren da traje.

SAZNAJTE VIŠE

Novi kreveti iz Ergoactiv ponude -10%

“Vienna” i “Ergo 3 De Luxe special edition”

Najnoviji kreveti iz Ergoactiv ponude s visokim uzglavljem savršeno se spajaju s bilo kojom visinom madraca i svojim modernim dizajnom temeljenim na klasičnim linijama tradicionalnih kreveta, mogu se uklopiti u bilo koji interijer spavaće sobe.

Vienna Krevet -10%

Elegantan krevet jednostavnih, snažnih linija i povišenog uzglavlja na kojem madrac bilo koje visine izgleda lijepo i skladno.

Ergo 3 De Luxe SE Krevet -10%

Ergo 3 De Luxe SE, najnovija linija kreveta iz serije Ergo od prvoklasnog bukovog furnira, visoke izdržljivosti i kvalitetne završne obrade.

Modularni kreveti -10%

Dočekajte jutro na krevetu od punog hrvatskog drveta koji su stvarale zlatne ruke hrvatskih majstora

Hrvatski dizjan, hrvatsko drvo, hrvatski majstori. Prilagodite svaki detalj svojem ukusu: odaberite vrstu drveta, završnu obradu, visinu… Inspirirani snagom prirode proizvodimo krevetne sustave od vrhunskog punog drva iz hrvatskih šuma. Naša ljubav prema drvu i savršena preciznost domaće izrade garancija su kvalitete i dugotrajnosti proizvoda. 

Ergo1 Krevet

Krevet ERGO1 odiše dizajnom jednostavnih linija koje naglašavaju strukturnu čvrstoću i ljepotu istaknutu kroz konstrukciju od punog drva.

Ergo2 Krevet

Krevet ERGO2 savršen je izbor za vašu oazu sna i odmora u spavaćoj sobi. Dodir pravog drva uz vrhunsku kvalitetu i završnu obradu.

Ergo Box Krevet

Krevet od punog drveta sa spremištem ispod podizne podnice. Idealno rješenje za uštedu na prostoru i potpuno se može prilagoditi vašem stilu i željama.

KLASIČNI KREVETI: Čvrstoća, postojanost i elegancija dizajna kroz snagu prirode

Vrhunska vještina dizajna i kreacije od hrvatskog drveta u svom punom sjaju. Etablirani hrvatski majstori kompletno svoje znanje uložili su u Ergoactiv liniju klasičnih kreveta kojim je stvoren jedan od najkvalitenijih i najtrajnijih porizvoda na našem tržištu. Čvrstoća, postojanost i elegancija dizajna kroz snagu prirode dočaranu svakom šarom ljepote vrhunski obrađenog drva. Krevet koji je stvoren da traje.

Ergo 3 Krevet

Krevet jednostavnih linija spoj je tradicionalnog i modernog. Izrađuje se iz nekog od 6 dostupnih ploča punog drveta debljine 40mm.

Ergo3 VN Krevet

Krevet jednostavnih linija spoj je tradicionalnog i modernog. Izrađuje se iz nekog od 6 dostupnih ploča punog drveta debljine 40mm.

Ergo 3 De Luxe Krevet

Vrhunska vještina dizajna i kreacije od punog hrvatskog drveta u svom punom sjaju. De Luxe krevet koji je stvoren da traje.

Ostali kreveti

Pametna rješenja s opcijama i detaljima koje možete prilagoditi svojim ukusima i željama.

Ergo Mix - Krevet Na Kat

Iznimno čvrst i dugotrajan krevet na kat od punog hrvatskog drveta koji se zahvaljujuči pametnom dizajnu može razdvojiti i na dva zasebna kreveta.