Ergo3 De Luxe Krevet

Vrhunska vještina dizajna i kreacije od punog hrvatskog drveta u svom punom sjaju. Krevet koji je stvoren da traje.

SAZNAJTE VIŠE

Novi kreveti iz Ergoactiv ponude

“Vienna” i “Ergo 3 De Luxe special edition”

Najnoviji kreveti iz Ergoactiv ponude s visokim uzglavljem savršeno se spajaju s bilo kojom visinom madraca i svojim modernim dizajnom temeljenim na klasičnim linijama tradicionalnih kreveta, mogu se uklopiti u bilo koji interijer spavaće sobe.

Vienna Krevet

Elegantan krevet jednostavnih, snažnih linija i povišenog uzglavlja na kojem madrac bilo koje visine izgleda lijepo i skladno.

Ergo 3 De Luxe SE Krevet

Ergo 3 De Luxe SE, najnovija linija kreveta iz serije Ergo od prvoklasnog bukovog furnira, visoke izdržljivosti i kvalitetne završne obrade.

Modularni kreveti

Dočekajte jutro na krevetu od punog hrvatskog drveta koji su stvarale zlatne ruke hrvatskih majstora

Hrvatski dizjan, hrvatsko drvo, hrvatski majstori. Prilagodite svaki detalj svojem ukusu: odaberite vrstu drveta, završnu obradu, visinu… Inspirirani snagom prirode proizvodimo krevetne sustave od vrhunskog punog drva iz hrvatskih šuma. Naša ljubav prema drvu i savršena preciznost domaće izrade garancija su kvalitete i dugotrajnosti proizvoda. 

Ergo1 Krevet

Krevet ERGO1 odiše dizajnom jednostavnih linija koje naglašavaju strukturnu čvrstoću i ljepotu istaknutu kroz konstrukciju od punog drva.

Ergo2 Krevet

Krevet ERGO2 savršen je izbor za vašu oazu sna i odmora u spavaćoj sobi. Dodir pravog drva uz vrhunsku kvalitetu i završnu obradu.

Ergo Box Krevet

Krevet od punog drveta sa spremištem ispod podizne podnice. Idealno rješenje za uštedu na prostoru i potpuno se može prilagoditi vašem stilu i željama.

KLASIČNI KREVETI: Čvrstoća, postojanost i elegancija dizajna kroz snagu prirode

Vrhunska vještina dizajna i kreacije od hrvatskog drveta u svom punom sjaju. Etablirani hrvatski majstori kompletno svoje znanje uložili su u Ergoactiv liniju klasičnih kreveta kojim je stvoren jedan od najkvalitenijih i najtrajnijih porizvoda na našem tržištu. Čvrstoća, postojanost i elegancija dizajna kroz snagu prirode dočaranu svakom šarom ljepote vrhunski obrađenog drva. Krevet koji je stvoren da traje.

Ergo 3 Krevet

Krevet jednostavnih linija spoj je tradicionalnog i modernog. Izrađuje se iz nekog od 6 dostupnih ploča punog drveta debljine 40mm.

Ergo3 VN Krevet

Krevet jednostavnih linija spoj je tradicionalnog i modernog. Izrađuje se iz nekog od 6 dostupnih ploča punog drveta debljine 40mm.

Ergo 3 De Luxe Krevet

Vrhunska vještina dizajna i kreacije od punog hrvatskog drveta u svom punom sjaju. De Luxe krevet koji je stvoren da traje.

Ostali kreveti

Pametna rješenja s opcijama i detaljima koje možete prilagoditi svojim ukusima i željama.

Ergo Mix - Krevet Na Kat

Iznimno čvrst i dugotrajan krevet na kat od punog hrvatskog drveta koji se zahvaljujuči pametnom dizajnu može razdvojiti i na dva zasebna kreveta.