HYBRID MADRACI: savršenstvo udobnosti i trajnosti stvarano spajanjem različitih materijala kroz stručnost i iskustvo

Compact HR

Compact HR linija odmak je od standardne ponude džepičastih madraca i osigurava maksimalnu potporu svim djelovima tijela te istovremeno dopušta ergonomsku prilogodbu madraca.

Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

COMPETITION LINE: Micropocket 500

Od feelinga je bolja samo cijena. Klasa viša, cijena niža. Madrac dizajniran za san snova i stvaranje panike među konkurencijom.

Compact Visco

Compact VISCO je garancija trajnosti i udobnosti, savršen spoj materijala koji pruža ergonomsku i maksimalno ugodnu potporu tijelu.

COMPETITION LINE: Regent

Tvojih 31 centimetar slatkog sna Po cijeni i kvaliteti neusporediv u svojoj klasi. Ne morate više lutati po shopping centrima. Regent te zove. Isprobaj ga.

Ergoactiv linija Hybrid madraca nastala je je kroz stručnost i iskustvo na temelju kojih je stvoren savršen spoj najboljih karakteristika različitih materijala i tehnologija proizvodnje. Svaki element Ergoactiv Hybrid linije madraca nadopunjuje se najvećim prednostima koje pruža kombinacija različitih prednosti svakog materijala i na taj način tvore idealnu simbiozu karakteristika koje omogućavaju iznimno udoban i kvalitetan san po prihvatljivim cijenama. Jer Ergoactiv stručnjaci uvijek dodaju razinu više od tržišnog standarda.