HYBRID MADRACI: savršenstvo udobnosti i trajnosti stvarano spajanjem različitih materijala kroz stručnost i iskustvo

NOVO U PONUDI: Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

Compact HR

Compact HR linija odmak je od standardne ponude džepičastih madraca i osigurava maksimalnu potporu svim djelovima tijela te istovremeno dopušta ergonomsku prilogodbu madraca.

Compact Visco

Compact VISCO je garancija trajnosti i udobnosti, savršen spoj materijala koji pruža ergonomsku i maksimalno ugodnu potporu tijelu.

Ergoactiv linija Hybrid madraca nastala je je kroz stručnost i iskustvo na temelju kojih je stvoren savršen spoj najboljih karakteristika različitih materijala i tehnologija proizvodnje. Svaki element Ergoactiv Hybrid linije madraca nadopunjuje se najvećim prednostima koje pruža kombinacija različitih prednosti svakog materijala i na taj način tvore idealnu simbiozu karakteristika koje omogućavaju iznimno udoban i kvalitetan san po prihvatljivim cijenama. Jer Ergoactiv stručnjaci uvijek dodaju razinu više od tržišnog standarda.