Premium Latex. Za san bez kompromisa.

ROYAL KING
Kralj svih latex madraca.

Najviša latex jezgra ikad

Više razina udobnosti

Trokomponentna 100% latex jezgra

Tencel C pletivo najnovije generacije 

Najnovija Pulse tehnologija

Dizajniran i proizveden u Hrvatskoj

Prodavati gotove latex madrace nekog od većih proizvođača nije toliko komplicirano. Međutim, osmisliti i proizvesti jedinstveni 100% lateks madrac je jedna sasvim druga razina, a Ergoactiv kao proizvođač madraca baš i nema problema s tim. Nemamo predrasuda, ne bojimo se i znamo. Rezultat svega toga je Kralj svih latex madraca. Sve što nam još preostaje, jest predstaviti vam i pozvati vas da isprobate naš premium proizvod dizajniran i proizveden u Hrvatskoj.

Jednostavno oduševljava, kod svakog dodira, kroz svaku noć.

HEVEA NATURAL
100% prirodan latex.

Proizvod drva Hevea Brasiliensis iz 100% obnovljivih izvora

Navlaka od pamuka obojanog prirodnim bojama

100% natural udobnost

Prednost spavanja na organskom pamuku

Jedinstvena udobnost prirodnog latexa

Priroda se raduje kod proizvodnje ovakvog madraca

Najviši standardi kvalitete, briga o okolišu i potpuno prepuštanje prednostima prirodnih materijala – to su sama srž i ideja na kojima je nastala Hevea Natural – proizvod za zdravo spavanje premium vrijednosti. Kod ovog madraca je jedina “dilema” bila koja je njegova najveća prednost: 100% prirodno porijeklo ili pak njegova savršena elastičnost i udobnost. Ali sve to možemo spojiti u jednu jedinstvenu karakteristiku: 100% natural udobnost. Priroda je jedna od glavnih inspiracija za sve oko nas, a madrac Hevea Natural je uistinu proizvod prirode, ekstrakt iz srca šuma Hevea Brasiliesis (rubber tree). Ovaj predivan dar prirode pretvoren je u zdrav i organski premium proizvod. Jer kada razmišljate o ludo dobrom snu, onda razmišljate o Hevei Natural i 100% Prirodnom Latexu.

San u naručju čiste prirode.

TALALAY NADMADRAC
Savršenstvo u segmentu spavanja

Udobnost i kvaliteta bez premca

Talalay tehnologija

Proizveden u Hrvatskoj

Imate madrac čija udobnost koji ne udovoljava vašim potrebama? U moru riješenja i ponuda nadmadraca – ili kako mi to volimo reći – korektora madraca, Talalay latex je premium premiuma. Najudobniji, najkvalitetniji, najprozračniji materijal koji postoji u svjetskoj industriji madraca – ukratko, proizvod koji se najbliže približio savršenstvu spavanja. Nemojte puno uzimati k srcu ako niste čuli za Talalay latex, jer put ka savršenstvu ipak ima i svoju cijenu. Mi smo pak u tom pogledu dali sve od sebe.

Poboljšava kvalitetu spavanja do savršenstva.

OSTALO IZ PONUDE

DIPLOMAT LATEX

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

COMPACT LATEX

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san.