• ergoactiv ErgoKids madrac za djecu dječji madrac
  • ergoactiv ergokids madrac za djecu dječji madrac
  • ergoactiv ErgoKids madrac za djecu dječji madrac
  • ergoactiv ErgoKids madrac za djecu

Ergokids Dječji Madrac

Ergokids je rezultat suradnje znanosti i ortopeda i riječ je o prvom i jedinom madracu na tržištu koji je isključivo namjenjen poticanju zdravog razvoja vašeg djeteta i njegove kralježnice.

Upravo zato je Ergoactiv u suradnji s najiskusnijim ortopedima razvio ErgoKids® madrac koji osam sati svake noći svojom savršeno balansiranom gustoćom podloge potiče najzdraviji razvoj kralježnice i kostiju vašeg djeteta.

Obostrani sustav ErgoKids madraca u potpunosti prati dječji rast i razvoj sve do njegove 14. godine. Jedna strana madraca svojom je gustoćom posebno prilagođena djeci do 35 kilograma, a druga djeci iznad 35 kilograma težine.

Poništi
  •  
  •  

Opis

Kralježnica je jedna od nabitnijih stvari u dječjem razvoju jer je ona glavni stup zdravlja koji će dijete voditi kroz život. Nepravilan ili neprilagođen madrac kod djece može blokirati pravilan razvoj kralježnice pa čak potaknuti i određene zdravstvene smetnje.

Upravo zato je Ergoactiv u suradnji s najiskusnijim ortopedima razvio ErgoKids® madrac koji osam sati svake noći svojom savršeno balansiranom gustoćom podloge potiče najzdraviji razvoj kralježnice i kostiju vašeg djeteta.

Ako je tijekom dana naša kralježnica samo 30 minuta u nepravilnom položaju, često se kasnije javlja osjećaj nelagode, pa čak i bolovi. Zamislite tek kakve posljedice može ostaviti neprilagođen madrac na dijete koje na njemu u snu provede najmanje 3000 sati godišnje!

ErgoKids madrac koristi monozonski sustav koji tijekom tih 3000 sati godišnje ne dozvoljava da dječja kralježnica dođe u položaj koji može izazvati poremećaje u njenom razvoju.

Dapače, ErgoKids madrac svojim iznimnim ergonomskim, antialergijskim i antibakterijskim svojstvima krevet vašeg djeteta pretvara u zonu kompletnog, dubokog i osvježavajućeg noćnog odmora.

Vaše dijete vrlo brzo raste (i to najviše tijekom noći), a njegova težina povećava se iz mjeseca u mjesec. To znači da bi madrac prilagođen djetetu od 20 kilograma težine, tom istom djetetu mogao stvarati zdravstvene probleme kada ono dosegne težinu od 40 kilograma. To je dvostruko veće opterećenje.

ErgoKids je prvi na tržištu riješio taj problem svojim pametnim dizajnom. Obostrani sustav ErgoKids madraca u potpunosti prati dječji rast i razvoj sve do njegove 14. godine. Jedna strana madraca svojom je gustoćom posebno prilagođena djeci do 35 kilograma, a druga djeci iznad 35 kilograma težine.

 

ergokids dječji madrac za dhecu ergoactiv

 

OSIGURAJTE DJETETU NAJZDRAVIJI RAZVOJ NJEGOVE MLADE KRALJEŽNICE

Madrac ErgoKids® napravljen je u potpunosti od ERGOCELL HR (hladne) pjene profilirane u monozonsku jezgru u dva različita sloja gustoće savršeno prilagođene djeci do 35 kilograma i iznad 35 kilograma težine.ergokids ikona

Antibakterijska svojstva ERGOCELL HR pjene u kombinaciji s iznimno kvalitetnim antialergijskim pleteninama ovaj madrac čine najsigurnijim i najzdravijim mjestom noćnog odmora za svako dijete.
Ortopedski stručnjaci su potvrdili da zahtjevni višezonski madraci nisu idealno rješenje za djecu jer ometaju nesputani razvoj njihove kralježnice. Upravo zato ErgoKids koristi monozonsku jezgru koja potiče najzdraviji razvoj djeteta od ranog djetinjstva pa do tinejdžerske dobi.

Uz svoj ErgoKids madrac dobivate i navlaku od Tencel pletenine sa najboljim termičkim svojstvima na svijetu
Idealna gustoća podloge omogućuje najzdraviji položaj kralježnice te tijekom noći osigurava djetetu zdrav, neometan i osvježavajući san.

 

ergokids madrac infografika

 

Najzdraviji san kroz cijelo djetinjstvo

 

► ErgoKids® je prvi madrac u Europi stvoren isključivo za poticanje najzdravijeg razvoja i položaja dječje kralježnice

► Razvijen u suradnji s ortopedima

► Jedini madrac koji će dijete trebati do svoje 14 godine

► Madrac koji raste s vašim djetetom: jedna strana madraca za djecu do 35 kilograma, druga strana za djecu iznad 35 kilograma

► Izvanredna ergonomska svojstva koja osiguravaju dubok, neometan i sovježavajući noćni san

► Besplatna vrhunska Tencel navlaka od pletenine s najkvalitetnijim termičkim svojstvima na svijetu

► Iznimna antibakterijska i antialergijska svojstva

► Pri izradi nisu korištena ljepila

► Najviša ocjena kvalitete materijala i izrade prema neovisnim rezultatima istraživanja

Povezani proizvodi