-10%
 • alpha hype ergoactiv madrac
 • ergoactiv alpha hype madrac
 • ergoactiv alpha hype madrac
 • ergoactiv alpha hype madrac

Alpha Hype Madrac

Alfa Hype madrac je tehnološki vrhunac Ergoactiv ponude madraca s memory pjenom.

ergoactiv ikona popust 10%U ovaj model ugradili smo najkvalitetnije danas dostupne materijale kako bi tržištu ponudili madrac najviše vrijednosti.

Alfa Hype je dvostrani madrac i omogućuje individulanu prilagodbu spavanja na memori pjeni ili na HR pjeni.

 

Poništi
 •  
 •  

Opis

Jezgra

 • Perforirana Carpenter Visco Celsius (memori) pjena 85kg/m³ – 7 cm
 • Ergoactiv Oxygen Core © profilirana u 7 zona:
 • Metzeler DuoCell HR pjena 50kg/m³ (hladna pjena) – 12 cm
 • Metzeler TrioCell HR pjena 60kg/m³ (hladna pjena) – 4 cm
 • Visina jezgre: 23 cm

Certipur certifikat jamči sigurnost i kvalitetu pjene

Navlaka madraca

 • Tencel pletetnina
 • površinske mase 320g/m2
 • sastava 29.4% Tencel, 70,6% PES
 • zadovoljava zahtjeve oko-tex 100 standrada
 • prošivena HYPERSOFT® HR pjenom 2cm obostrano
 • 4-strani djeljivi patent zatvarač
 • pranje na 60°C svakodnevnim deterdžentima
 • visina madraca: cca 27 cm
 • saznajte više o Tencelu

Alfa Hype madrac je tehnološki vrhunac Ergoactiv ponude madraca s memory pjenom. U ovaj model ugradili smo najkvalitetnije danas dostupne materijale kako bi tržištu ponudili madrac najviše vrijednosti.
Osnovu madraca čini 7 zonski profilirana Oxygen Core jezgra koja je u potpunosti Ergoactiv patent. Za materijal smo odabrali Metzeler DuoCell HR pjenu specifične gustoće 50kg/m³. 7 zonska Oxygen Core jezgra odmak je od klasičnih memori madraca kod kojih često izostaje podrška u lumblanom dijelu leđa. Oxygen Core jezgra pravilnije se oblikuje prema obliku tijela.

Za gornji memori sloj madraca odlučili smo zadržati provjerenu Carpenter Visco Celsius pjenu ali uvodimo još jednu novost. Iako smo i ranije u madracu Alfa koristili istu memori pjenu 85kg/m³ sad je ta pjena dodatno perforirana. Rupice promjera 8mm omogućuju konstantan protok zraka do odzračnih kanala Oxygen Core jezgre koji odvode višak topline van jezgre madraca, a istovremeno omogućuju brže temperiranje memori pjene.

Donji sloj madraca napravljen je od 60kg/m³ Metzeler Triocell HR pjene i svojevrstan je odgovor za osobe iznimno osjetljive na toplinu madraca. Alfa Hype je dvostrani madrac i omogućuje individulanu prilagodbu spavanja na memori pjeni ili na HR pjeni. Na neki način to je i svojevrsna ljetno/zimska strana madraca. Pojam koji se kod nas često upotrebljava pri opisu madraca, a uglavnom bez uporišta u fizikalnim svojstvima madraca.
Alfa Hype madrac u onim najtoplijim ljetnim danima možete okrenuti na HR stranu i spavati na najprozračnijoj danas dostupnoj hladno lijevanoj pjeni. Ovu prednost cijeniti će i parovi koji žele različit ugođaj ležanja, a ipak žele madrac iste kvalitete i visine, kao i osobe koje žele vrhunsku točkastu elastičnost bez povećanog osjećaja topline.

„Hype“ naziv dolazi od navlake madraca koja je sad obostrano laminirana s po 2cm Hypersoft® HR pjene. Upotreba ovakve navlake na memori pjeni eliminra poznat „ljepljiv“ osjećaj, što će i one koji možda nisu ljubitelji memori madraca uvjeriti da je Alfa Hype idealan madrac za njih. Ovaj materijal ima točkastu elastčnost koja bez problema može parirati najkvalitetnijim memori pjenama te nimalo ne narušava prilagodljivost komfornog sloja madraca. Hypersoft® HR je ujedno i jedini pjenasti materijal koji se može koristiti za laminiranje navlaka, a da se bez problema može oprati na temperaturi do 60°C. U kombinaciji s Tencel C pletivom visoke površinske mase i dijeljivim patent zatvaračima, Hype navlake pogodne su za osobe s poznatim alergijski reakcijama na alergene prašine i grinje.

Sve komponenete Hypersoft navlake zadovoljavaju Oko tex 100 standard kao garanciju neštetnosti materijala po ljudski organizam.

PREPORUČUJE SE ZA:
One koji traže najkvalitetnije materijale, vrhunsku ergonomsku prilagodljivost pri rasterećenju kralježnice i minimalan pritisak na površinski optok krvi
One koji žele memori madrac bez povečanog osjećaja topline
Osobe s poznatim alergijskim reakcijama na grinje, prašinu i plijesan

POSEBNO SE PREPORUČUJE ZA:
One koji žele njabolje što industrija madraca trenutno može ponuditi

UPUTE I ODRŽAVANJE
VAŽNO: Zbog svoje prozračne strukture nije obavezno polaganje madraca na elastične letvičaste podnice, ali je ergonomski efekt znatno bolji na elastičnim letvičastim podnicama.
Madrac je proizveden za upotrebu u normalnim klimatskim uvjetima i namijenjen je uobičajenoj upotrebi i opterećenjima za svoju osnovnu funkciju.
Redovito okretanje madraca produljuje mu vijek trajanja.

Navlaka madraca opremljena je s 4-stranim djeljivim patent zatvaračem, tako da se gornja i donja ploha mogu odvojiti radi lakšeg održavanja. Navlaka madraca Oxygen plus može se prati u perilici, uobičajenim detergentima na temperaturi do 60°C. Navlake se NE SMIJU sušiti u sušilici!

VODIČ ZA KUPNJU
KLJUČNI PODACI ZA USPOREDBU:

Perfo Visco Memory 85
HR – hladno lijevana pjena Triocell 60 i Duocell 50
laminirana jezgra 23 cm
7 zona
Tencel i Hypersoft HR pjena
Pranje na 60°C
GARANCIJA
Za sve naše proizvode dajemo bezuvjetan dvogodišnji garancijski rok.

Povezani proizvodi