LATEX MADRACI – NAJVEĆI IZBOR: inovativan dizajn, nenadmašiva udobnost i superiorna ergonomska svojstva

Diplomat Latex

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

Hevea 100% Natural Latex

Jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa premium kvalitete i superiornih ergonomskih i higijenskih svojstava. Hevea dolazi s  navlakom od prirodno bojanog pamuka što ga čini jedinstvenim proizvodom u potpunom skladu s prirodom.

Samuraj

Predstavljamo vam madrac Samuraj, inspiriran istočnjačkom kulturom spavanja na tvrđim podlogama. Našim iskustvom uspjeli smo spojiti želje svih vas koje vole spavati na tvrđoj podlozi s upečatljivom visinom madraca od 26 centimetara.

Consul Latex

Vrhunski latex madrac debljine od čak 19 centimetara pružit će i najzahtjevnijim kupcima osjećaj iznimne udobnosti kroz vrhunske ergonomske karakteristike i pletenine premium kvalitete. Consul garantira dubok, ovježavajuć i neprekinut san.

Royal Latex King

Kada je riječ o udobnosti, Royal Latex King je uistinu kralj među madracima. Ergoactiv Royal madrac je također i madrac s najvišom latex jezgrom na tržištu koji će vam ponuditi neusporedivu udobnost na svojih 25 centimetara debljine.

Latex je idealan materijal za proizvodnju madraca, upravo zato mi u Ergoactivu imamo jednu od najvećih ponuda latex madraca na tržištu s iznimno kvalitetnim pleteninama i različitim debljinama koje mogu zadovoljiti potrebe svakog kupca.
Inovativan dizajn, iznimna svojstva prilagodljivosti tijelu i udobna prozračnost odlike su svakog našeg modela. Jezgre Ergoactiv modela latex madraca proizvedene su u pogonima belgijskih proizvođača latexa Artilat i Latexco. Iako se materijali nabavljaju iz inozemstva (jer potrebnih sirovina nema kod nas) svi Ergoactiv madraci dizajnirani su i izrađeni u Hrvatskoj.