LATEX MADRACI – NAJVEĆI IZBOR: inovativan dizajn, nenadmašiva udobnost i superiorna ergonomska svojstva

Hevea 100% Natural Latex

Jedini madrac na tržištu od 100% prirodnog latexa premium kvalitete i superiornih ergonomskih i higijenskih svojstava. Hevea dolazi s  navlakom od prirodno bojanog pamuka što ga čini jedinstvenim proizvodom u potpunom skladu s prirodom.

Compact Latex

Compact Latex madrac najnoviji je proizvod iz Ergoactiv Compact linije madraca stvoren da priziva san. Jezgra compact linije, koja se pokazala jednim od najprodavanijih modela, obogaćena je s dva sloja latexa.

Diplomat Latex

Diplomat je latex madrac s najpovoljnijom cijenom na hrvatskom tržištu i sa svojim omjerom cijene i kvalitete je jednostavno bez premca.

Royal Latex King

Kada je riječ o udobnosti, Royal Latex King je uistinu kralj među madracima. Ergoactiv Royal madrac je također i madrac s najvišom latex jezgrom na tržištu koji će vam ponuditi neusporedivu udobnost na svojih 25 centimetara debljine.

Consul Latex

Vrhunski latex madrac debljine od čak 19 centimetara pružit će i najzahtjevnijim kupcima osjećaj iznimne udobnosti kroz vrhunske ergonomske karakteristike i pletenine premium kvalitete. Consul garantira dubok, ovježavajuć i neprekinut san.

Samuraj

Predstavljamo vam madrac Samuraj, inspiriran istočnjačkom kulturom spavanja na tvrđim podlogama. Našim iskustvom uspjeli smo spojiti želje svih vas koje vole spavati na tvrđoj podlozi s upečatljivom visinom madraca od 26 centimetara.

Latex je idealan materijal za proizvodnju madraca, upravo zato mi u Ergoactivu imamo jednu od najvećih ponuda latex madraca na tržištu s iznimno kvalitetnim pleteninama i različitim debljinama koje mogu zadovoljiti potrebe svakog kupca.
Inovativan dizajn, iznimna svojstva prilagodljivosti tijelu i udobna prozračnost odlike su svakog našeg modela. Jezgre Ergoactiv modela latex madraca proizvedene su u pogonima belgijskih proizvođača latexa Artilat i Latexco. Iako se materijali nabavljaju iz inozemstva (jer potrebnih sirovina nema kod nas) svi Ergoactiv madraci dizajnirani su i izrađeni u Hrvatskoj.